Asus zenfone 5 debrick

Home About Contact Error Page. How to unbrick zenfone devices : Most of the users brick their zenfone devices while updating firmware or flashing an update file. When this happens, the zenfone device may be stuck at usb logo or may fall in boot loop.

If you are facing these problems with your device, then your zenfone is likely to be called a bricked phone. Don't worry, for the users who bricked their zenfones, today we're here with the tutorial on how to unbrick asus zenfone 4 4. Download them HERE. ADB Fastboot Tool. Download it HERE. Download recovery. Note that the downloaded firmware version should be earlier than your device's current version.

For example, My Zenfone current firmware version is 1. Install Intel USB drivers on your pc. Make sure your phone is fully charged. Charge it even if it is bricked. Now connect your phone to pc. Place the recovery. In ADB folder, hold shift then right click and choose "Open command window here".

In the command window type the following commands one by one. Now choose " Recovery " in fastboot mode. In recovery mode, choose " Update from ADB ". Now in command window type the following command. Now wait for the flashing process to complete. In recovery mode, wipe cache and data and finally reboot. Congo buddies!

asus zenfone 5 debrick

You have successfully unbricked your zenfone device. About Zenfone Blog. We are Zenfone Series experts, we got everything you need. This blog contains tips, tricks, tutorials and troubleshooting tips about Asus Zenfone Series devices. Blogger Comment Facebook Comment. Newer Post Older Post Home.Cara ini adalah untuk unbrick ketika asus zenfone 5 atau 6 kita mengalami kerusakaan sedikit atau softbrick, softbrick biasanya zenfone kita mengalami masalah tidak bisa booting, jadi asus zenfone kita hanya masuk ke logo atau stuck di logo, tidak bisa lebih dari itu contoh pada gambar dibawah ini.

Nah bagaimana cara mengatasi softbrick asus zenfone? Lalu instal xfstk-downloader-setup Setelah selesai asus akan otomatis reboot, dan jika boot screen menampilkan intel inside ada dua cara untuk mengatasi. Asus di dalam fastboot mode dan konekan pada komputer lalu klik pada Update Splashscreen. Nah setelah itu extrak fastboot. Setelah langkah diatas, hidupkan asus zenfone kita lalu masuk ke fastboot mode atau droidboot mode caranya tekan tombol power dan volume up, setelah itu, konekan asus zenfone ke pc atau laptop menggunakan kabel USB.

Setelah itu masuk ke folder android platform tools pada keyboard pc tekan shift dan klik kanan lalu pilih open command window here.

Tunggu sampai prosesnya selsai, kalo sudah selesai dan sukses masuk lagi ke command prompt tadi lalu ketik fastboot reboot-bootloader. Demikian cara unbrick atau mengatasi softbrick ada asus zenfone 5 dan asus zenfone 6, jika anda masih belum bisa mengatasi silahkan tanyakan kepada kami kebingungan anda pada kolom komentar kami akan siap membantu, dan jika anda punya cara lain untuk mengtasi dan ingin menshare kami dengan senang hati akan mengapdatekan pada postingan ini.

Triknya adalah kita reboot ulang asus zenfone kita, lalu flash sebelum masuk ke logo USB asus zenfone akan terbaca pada Flash Tools sebelum logo menyalajadi ketika asus baru hidup, langusng klik tombol flash, demikian kawan dwi, kalo masih belum bisa, silahkan komentar lagi disini.

Maaf gan, yg dmaksud dengan klik tombol flash itu apa y gan. Soalnya ane jg nemuin kasus yg sma dg agan Dwi. Setelah langkah diatas, hidupkan asus zenfone kita lalu masuk ke fastboot mode caranya tekan tombol power dan volume up, setelah itu, konekan asus zenfone ke pc atau laptop menggunakan kabel USB. Gimana tuh mas. Gan ,saya user zen 4 ,zenny saya tdk bs masuk droid boot dan recovery.

Gan ,driver y udh kbaca ttpi saat begin download logo usb y putih. MinHP asus zenfone4 ane persis seperti gambar pertama di atas ganhang disitu trus kalo buka droidboot hang sampe di gambar sekurity android warna hijau tu di chas pun ngk bergerak mincuma sampe logo chas trus hang gimana solusinya min?

Semua resiko bukan tanggung jawab anaksantai. Download semua perlengkapan lalu masukan semua dalam 1 folder 2. Pertama extrak dulu android platform tools Nah setelah itu extrak fastboot. Tunggu sampai prosesnya selsai, kalo sudah selesai dan sukses masuk lagi ke command prompt tadi lalu ketik fastboot reboot-bootloader Kalo sukses, asus zenfonenya bakal restart dan masuk recovery mode.

Lalu coba lakukan flashing firmware asus zenfonenya. December 29, 0. December 26, 0. December 25, 0. Ferry Lukman Munawar on November 19, pm. AnakSantai on November 19, pm. AnakSantai on November 20, pm. AnakSantai on November 25, am. Sudah di coba cara ini? Silahkan komentar kembali hasilnya.Tutup Konverter! Asus Zenfone 5 all about zenfone 5 guide.

Instagram Facebook Twitter. Debrick Asus Zenfoen 5 with no fastboot, no recovery, and ruined partitions Jumat, 18 November Few days back, I bricked my zen5 with no droidboot and recovery.

I even had no partitions. This is how i fixed mine and reverted back to stock. Before you begin, u should prepare your pc with the required drivers. Now the process begins.

Turn off your device. Lolz, make sure you turn it off. Sometimes it's very confusing to identify whether it's on or off. Keep on pressed the volume down key and connect USB cable. Your PC should get the device in Cloverview mode. If not, install the above drivers again. You should see some dots, then a big number, then again dots, and then some commands with xfstk Force turn off the device. It will fix your partition table.

Let it reboot, if not, force a reboot. For me, it booted properly but my touch screen was not working. If you face the same, don't worry. Add Comments More Settings. Prathap Jose.Dan pastikan bahan bahan yang di perlukan ga ada yang kurang ane udah coba di beberapa hh dan berhasil. Bos setelah klik deadbrik berhasil tapi malah keluar gambar usb dan loading merah di bawah nya.

Gan udh bisa masuk droidboot. Tapi waktu mau masuk ke recovery, step ke 10 kan suruh pilih recovery, lalu klik power off. Udh, setelah itu reboot kan, yg keluar bukan anrdoid tumbang, tapi balik lagi ke droidboot. Lalu saya ulangi lagi tetep sama. Terus ane coba flash recovery lagi, comandnya error. Tolong solusinya gan.

Setelah kita flash fastboot, boot, dan recovery langkah selanjutnya install firmware. Extrak firmware asus zenfone 5 dan cari file yang bernama fastboot. Thanks mister for share Hardware And Software.

Saya sudah coba sesuai instruksi step by step tapi gak mau masuk fastboot ya master penyebabnya apa ya Permasalahannya hampir sama masuk ke recovery tapi tidak ada pilihan apley from ADB gan? Ada solusi Bantu donkkk Satu langkah lagi hmmm. Breaking News Loading About Contact sitemap. Fast Root. Mengatasi zenfone 5 bootlop tanpa droidboot dan recovery. Sebelum Anda mulai, alat yang harus disiapkan adalah.

Dan ok kalau semua bahan yang di perlukan sudah siap sekarang saatnya kita mulai menjalankan asus zenfone 5 debrick. Cara instal bisa lihat di youtube. Extrak file asus zenfone 5 Debrik yang sudah di download tadi.

Sekarang proses dimulai. Matikan perangkat zenfone 5 Anda pastikan hp benar-benar dalam keadaan mati.

Bila perangkat sudah terhubung sebagai Cloverview klik dua kali pada Debrick. Selanjutnya ketikan lagi di command prompt. Wipe user data dan wipe cache.Are u flashing the right SKU firmware for ur device? I'm flashing the right SKU. It's WW. Should I flash the earliest stock image first? First, my device, cannot enter into droidboot and recovery mode, after I use Debrick, device can get into droidboot automatically.

Where do I flash it? How do I get to fastboot from recovery? Sorry it's my first time flashing on an ASUS device. Thank you for your patience.

Turn off your device. When the Asus log appears, release power key, but keep on pressed the vol down key.

FLASH/UNBRICK ASUS ZENFONE MAX ZC550KL - ASUS ZENFONE MAX ROM FLASHING

Now your device will reboot to fastboot. It will reboot to bootloader and then flash the recovery. Now, select recovery in the bootloader menu. Wait to reboot to recovery. It will enter to recovery.

Select recovery to reboot to recovery. Select wipe user data and wipe cache. After it's flashed successfully, reboot. Edited it. I still get the error. How to fix this? XDA Developers was founded by developers, for developers.

It is now a valuable resource for people who want to make the most of their mobile devices, from customizing the look and feel to adding new functionality. Are you a developer? Terms of Service. Hosted by Leaseweb. Zenfone 5 Themes and Apps. Suggested Apps.

asus zenfone 5 debrick

Navigation Gestures Customizable gesture control for any Android device. XDA Labs Labs is an independent app store that gives developers full control over their work. Substratum The ultimate, most complete theming solution for Android. XDA Feed The best way to get cutting edge news about your device!

Cara Unbrick / Debrick Asus Zenfone C ZC451CG (Z007) Tidak Bisa Masuk Droidboot

Thanks Meter : Join Date: Joined: Jul OP Senior Member. Join Date: Joined: Jun Senior Member. Join Date: Joined: Apr Subscribe to Thread Page 3 of 52 1 2 3 4 5 13 Last.Now I have something to write on my quiet and lonely blog. Try on your own risk! Is it finish? Now we continue with flashing the recovery image to our device.

For the courtesy of the uploder, please visit www. You can find the file inside the. I use 7zip application to extract the.

Maybe you can check the logs. Sir can i have the password of falshing tools.

Asus Zenfone 5 - Debrick with no fastboot, no recovery, and ruined partitions

When i xtracted the zip file, password required. Can you show me zip password on that file? Sir my Asus zenfone 5 stuck at usb logo so this method can apply on this Can I apply this method for my Asus zenfone 5.

Thanks to You I survived my android devicebut the android version you giving here is GellyBean Asus Zenfone 5 RAW firmwarecurrently cannot upload it to kitkat or lollipop. Please advise to do that. This tool about to recover our device. Asus Zenfone 5 RAW firmware. Download here after I extract the firmware you upload different from your posts: 1. Is this work in windows 10 64 bit? How to fix it? Hi, my asus zenfone 5 T00f stuck at intel Logo, can you just make video tutorial step by step.

The flash tool is showing blue orb and i have added the raw file also and green orb is also pressed but nothing happens. Why i cannot extract the rom fileso i cannot acces that five fileplease help me. When i tried running flash recovery through cmd it got stuck saying and i can see intel logo as it is in my mobile. Hi, Gan mau tanya kok seteleh ngetik fastboot flash recovery 1. Sekarang saya mau flash pake Asus Flashool, tapi setelah diklik start tidak terjadi apa2.You seem to have CSS turned off.

Please don't fill out this field. Unbrick Asus Zenfone 5 Web Site. Calibre has the ability to view, convert, edit, and catalog e-books of almost any e-book format.

Please provide the ad click URL, if possible:. Help Create Join Login. Operations Management. IT Management.

asus zenfone 5 debrick

Project Management. Services Business VoIP. Resources Blog Articles Deals. Menu Help Create Join Login. Home Browse Unbrick Asus Zenfone 5. Unbrick Asus Zenfone 5 Brought to you by: hungximbex.

Add a Review. Get project updates, sponsored content from our select partners, and more. Full Name. Phone Number.

Cara mudah Unbrick Asus Zenfone 6 dan zenfone 5

Job Title. Company Size Company Size: 1 - 25 26 - 99 - - 1, - 4, 5, - 9, 10, - 19, 20, or More. Get notifications on updates for this project. Get the SourceForge newsletter. JavaScript is required for this form. No, thanks.

Project Activity. Calibre is a cross-platform open-source suite of e-book software. Calibre supports organizing existing e-books into virtual libraries, displaying, editing, creating and converting e-books, as well as syncing e-books with a variety of e-readers.

'+relatedpoststitle+'

Learn More. Additional Project Details Report inappropriate content. Oh no!

asus zenfone 5 debrick

Some styles failed to load. Thanks for helping keep SourceForge clean. X You seem to have CSS turned off. Briefly describe the problem required :. Upload screenshot of ad required :. Sign Up No, Thank you.


Replies to “Asus zenfone 5 debrick”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *