Wattpad cerita curang melayu

Cerita Seks Salmah.

wattpad cerita curang melayu

Cerita Lucah: Salmah. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta. Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni. Kali Pertama Buat Seks. Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia. Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu. Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni.

Umur aku 17, umur dia Masa ni dia study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe aku ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam aku ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula kawan kami ayik dating dulu tapi lepas tu, dia dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit sebab kalau dekat town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara. Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes aku yang minta. Satu hari ni, masa tu aku dah habis SPM, dia ajak aku pergi kat rumah bujan dia, aku pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, sampai kat sana aku tengok rumah tu sunyi saja, housemate dia semua dah balik.

Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja. Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula dia lepak dulu. Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, aku jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian dia menolak aku unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku lalu terus dihisapnya nipple aku sehingga aku betul-betul hilang arah.

KELAB SUAMI-SUAMI DAN ISTERI-ISTERI CURANG

Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi dia menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku dia kemudian membuka butang jeansnya, aku mula menarik t-shirtnya keatas memberi isyarat supaya dia membuka bajunya, dia tidak membantah, semasa dia membuka butang seluarku, aku juga melakukan perkara yang sama ke atasnya.

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk aku merasa lebih puas. Dia menghulurkan senjatanya ke sasaran buat kali kedua, kali ini dia berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku.

Aku berjumpa dengan pakwe baru yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, aku belum melakukan apa-apa dengan pakweku yang baru ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali…. Dia kata semua manusia ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s. Sejak berkawan dengannya aku rasa aku lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan aku rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih tentang s!

Ingatlah, Allah s. Zina adalah dosa besar… elakanlah dirimu dari terjebak kedalamnya. Bibirnya turun lagi ke dadaku bila selesai membuka baju ku. Aku cuba menikmati permainan orang tua ini. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi.

Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D Manakala Farid pula seorang pegawai di sebuah bank di ibu negara.Jumat, 13 Januari Curang Seorang Isteri. Aku Liza, pegawai di sebuah cawangan syarikat kewangan.

Aku isteri orang yang berumur 35 tahun dan ada 3 orang anak. Hubby aku kerja sebagai pengurus di sebuah kilang. Aku menjalinkan hubungan sulit dengan seorang suami orang dari cawangan lain tetapi dalam syarikat yang sama.

Kami berkenalan sewaktu majlis dinner. Orangnya berumur 28 tahun.

wattpad cerita curang melayu

Masih muda, kacak dan ramai perempuan dalam syarikat aku bekerja tergila-gilakannya. Tetapi sebab dia ni suami orang, jadi tak ada la sesiapa yang cuba tackle.

Kalau setakat jadi secret admire tu memanglah ramai. Namanya Azrul. Masa aku kenal dia dulu, dia belum ada anak. Sekarang wife dia dah berbadan dua baru 3 bulan. Masa dinner, kita orang berbual mesra dan perhubungan kami berpanjangan sehingga beberapa bulan selepas itu.

Selepas itu kawan sekerja aku memberikan nombor handphone Azrul kepada aku kerana aku perlu menghubunginya untuk mengadu searang masalah berkaitan tugas yang berada di bawah tanggungjawab Azrul. Entah macam mana selepas selesai urusan dengannya, aku boleh tergatal sangat menghantar sms kepadanya dengan hanya perkataan "Hai" sahaja. Selepas itu kami saling berbual di dalam sms. Lama kelamaan kami semakin akrab dan semakin intim. Dia meluahkan perasaan bahawa dia suka kepada aku.

Aku yang sememangnya juga suka kepadanya seakan bermimpi indah pada ketika itu. Kemudian syarikat kami mengarahkan aku untuk membuat kerja-kerja akhir di cawangan pada hari minggu sebagai persediaan untuk auditor yang bakal datang. Maka Azrul juga diarahkan untuk datang ke cawangan aku bekerja untuk menyelidik senarai akhir yang telah aku sediakan.

Video isteri curang dg laki orang

Maka kami berdua pun bekerja bersama berdua-duaan di dalam pejabat tanpa ada sesiapa lagi, melainkan kami berdua sahaja. Azrul rupa-rupanya sungguh lembut peribadinya dan dia cukup romantik di mata aku.

Sewaktu bekerja dengannya aku rasa masa seperti pantas berlalu, tidak rasa penat malah hanya kegembiraan bekerja dengannya. Kemudian cerita keintiman yang semakin serius antara kami berdua bermula sewaktu kami sedang menyusun fail-fail yang sudah di semak ke dalam almari besi.

Azrul berdiri rapat di sebelah ku.Tuan Tanah. Sudin baring di-sofa di-ruang tamu sambil merenung siling rumah sewa kami yang telah tiga bulan tidak di-jelaskan bayaran sewa-nya.

Wajah-nya muram memikirkan hari-hari yang mendatang yang kelihatan tidak menjanjikan apa-apa. Gelap bak malam yang gelap gelita tanpa cahaya bulan mahu pun. Tipah yang bertubuh kecil sedeng menetekkan bayi pertama mereka yang di-lahirkan seminggu sebelum Sudin di-berhentikan kereja, kerana kilang tempat beliau kerja dulu sudah memberhentikan operasi-nya.

Sudin merenung ke-arah Tipah dengan penuh sayu. Demi cinta, Tipah sanggup membelakangkan keluarga-nya dan lari ikut Sudin bernikah di-Selatan Thai.

Untuk membawa Tipah pulang ke-kampung tak mungkin kerana keluarga Tipah sudah membuang-nya dan tak mengaku Tipah anak mereka. Kini timbul satu penyesalan yang tak mungkin di-perbaiki lagi. Ada juga Sudin memcuba mencari tapak untuk membena gerai dengan tujuan hendak menjual kuih-muih dan goring pisang. Tetapi dia takut kerana beberapa hari lepas sedang dia merayau-rayau dia terserempak dengan pehak penguatkuasa Majlis Daerah sedang merobohkan beberapa gerai yang.

Category: curang

Kini wang pampasan yang ada sudah makin susut. Satu hari tanpa berfikir panjang Sudin pernah menyuruh Tipah mengadai maruah diri untuk sesuap nasi. Tipah membantah. Untuk melepaskan tension dan akal yang pendek Sudin hilang pedoman untuk terus hidup.

Kini dia mula berjinak-jinak dengan dadah tanpa pengetahuan Tipah. Satu perbuatan yang samesti-nya di-elakkan.

Satu pagi sedang mereka tiga beranak berada di-dapur, Sudin mendengar ada orang memberi salam. Salam di-jawab, daun pintu di-buka, tetamu yang datang ada-lah Pak Aji Abdullah dan Mak Aji Fatimah, tuan rumah yang mereka sewa.

Sudin ke-dapor untuk memanggil Tipah. Tipah datang sambil mendukung bayi pertama mereka. Mak Aji minta untuk memangku bayi tersebut, kerana Tipah hendak ke-dapur untuk mengambil air minuman.Agak lama jugak aku peram entry nie. Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia.

Yang pastinya dia adalah bini orang yang tua 6 tahun dari aku dan dilahirkan pada tahunsurirumah sepenuh masa dan mempunyai 4 orang anak.

Aku mulakan kisah ini dengan mengenalkan serba sedikit tentang aku dan suami ku. Namaku nora, suamiku pula jefri. Kami berkenalan semasa belajar di us. Kami suami isteri memang jenis open tentang sex. Masa di us jef dan aku sering mengunjungi […].

Aku akan ceritakan dari awal bagaimana aku kenal dengan awek ni dan apa yang berlaku dan apa endingnya. Tapi aku mungkin perlukan feed back or […]. Kisah yang nak aku sampaikan ini adalah kisah yang benar berlaku dan aku rasa ianya akan dapat terus aku lakukan kerana semuanya terjadi atas kerelaan masing-masing.

Semuanya bermula apabila aku berpindah ke satu kawasan perumahan yang agak hampir dengan tempat […]. Nama dan tempat tak payah aku bagi tau nanti susah dibuatnya. Nama akak tu pun pakai nama samaran. Pengalaman ini merupakan satu pengalaman […]. Nama aku zali umur aku telah 35 tahun. Aku tak penah menulis di ruangan seperti ini. Tapi bila selalu aku baca cerita ni aku terasa ingin untuk menulis pengalaman sebenar aku.

Cerita ini adalah benar tanpa apa apa perubahan cuma […]. Kisah yang ingin brader kongsi bersama ini adalah mengenai siri pengalaman brader dan member-member di sebuah kampung di pendalaman Negeri Pahang.

Kampung brader terletak memang agak jauh di pendalaman Negeri Pahang, kira kira sekitar Tasik Bera. Sesiapa yang kaki pancing […]. Ini adalah cerita yang ingin disampaikan oleh teman baik ku. Namun kerana malu dan tidak mahu diketahui oleh suaminya, ia menyuruh aku menuliskan dan mengetengahkan kisah benar ini. Cerita ini berkisar tentang hubungan aku dengan seorang gadis yang bekerja sebagai seorang Penyambut Tetamu disebuah syarikat memasang kereta ternama di Section 15 Shah Alam.

Zuliana bukan nama sebenar seorang gadis yang cantik, manis dan bersopan itulah apa yang aku […]. Join kami di telegram klucah untuk mendapatkan gambar2 terbaru dan cerita2 terbaru setiap hari. Skip to content. By : Syakilla Maisara April 15, April 15, By : Syakilla Maisara January 22, January 22, By : Syakilla Maisara October 5, Masa di us jef dan aku sering mengunjungi […] View the post.

Tapi aku mungkin perlukan feed back or […] View the post. Semuanya bermula apabila aku berpindah ke satu kawasan perumahan yang agak hampir dengan tempat […] View the post.

wattpad cerita curang melayu

Pengalaman ini merupakan satu pengalaman […] View the post. By : Syakilla Maisara September 24, Agak lama jugak aku peram entry nie. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia.

Yang pastinya dia adalah bini orang yang tua 6 tahun dari aku dan dilahirkan pada tahunsurirumah sepenuh masa dan mempunyai 4 orang anak. Aku terburu2 ke stesen keretapi. Whistle dah bunyi. Naik sembarang gerabak. Seorang pemuda dipintu menghisap rokok. Aku senyum eksen pandai dan jalan ke kiri. Tak jumpa pula tempat aku. Terpaksa patah balik. Jumpa dia dan senyum lagi. Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack. Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks.

Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company […]. Cerita ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup ku ini. Aku bercerita berdasarkan pengalaman ku sendiri. Aku berani bersumpah apa yang aku ceritakan ini semuanya benar belaka bukanya rekaan. Apa yang aku harapkan agar pembaca semua mengambil ikhtibar dari […].

Saya berumur 40an, mempunyai isteri dan 4 orang anak. Kini saya menjalan perniagaaan menjual dan servis komputer. Cukuplah intro setakat itu. Isnin lebih kurang 10 pagi saya menerima panggilan talipon dari pelanggan baru meminta datang ke rumahnya untuk servis komputernya […]. Join kami di telegram klucah untuk mendapatkan gambar2 terbaru dan cerita2 terbaru setiap hari. Skip to content. By : Syakilla Maisara June 14, June 14, Melayu Leave a Comment on Fika Tudung. Melayu Leave a Comment on Athirah.

By : Syakilla Maisara April 15, April 15, By : Syakilla Maisara April 10, April 10, By : Syakilla Maisara January 22, January 22, Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company […] View the post.

Apa yang aku harapkan agar pembaca semua mengambil ikhtibar dari […] View the post.

Balasan BiNi CURANG 2

Isnin lebih kurang 10 pagi saya menerima panggilan talipon dari pelanggan baru meminta datang ke rumahnya untuk servis komputernya […] View the post.Biarlah Salmah. Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yang berisi ayam.

Ketika berpusingSalmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya. Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen market. Pada ketika yang sama seorang lelaki turut tunduk untuk menolongnya memungut beg plastiknya. Fikiran Salmah bercelaru.

Bererti dia telah berhenti bekerja dengan Abang Din 3 tahun dulu. Mereka sampai di warong makan dan memilih untuk duduk di bawah payong yang terjauh daripada orang lain.

Abang Din terus tersenyum merenung Salmah yang duduk di hadapannya. Abang Din cuma tersenyum. Mah pun tahu kan. Salmah cuma senyum sinis. Mah sendiri pun mana ingat siapa yang melanggan Mah atau tidak….

Abangkan manusia yang pegang pada janji…Ha… abang dah lepaskan kau dulu… maka lepaslah tapi kali ini anggaplah kita ada hubungan sosial saja bukan urusniaga.

Dia meninggalkan wang di atas meja sebagai bayaran minuman yang mereka minum. Abang Din ni baik Salmah fahamlah tu apa yang dia suka tu. Perempuan lah apa lagi. Sekarang ni budak Dol ni merupakan orang kanan Abang Din lah. Melalui kawasan sawah dan dusun. Rumah di sini masih lagi jauh-jauh antara satu sama lain. Dengan berlatar belakangkan banjaran bukit, kawasan perkampungan ini sungguh tenang. Abang Din berdiri dipintu memerhati keadaan sekeliling kampung.

Memang rumah Salmah ni jauh dari rumah orang. Dol duduk bersandar di sofa. Mata Dol tajam menerjah ke dalam bukaan baju Salmah yang menyerlahkan sebahagian dari buah dadanya apabila Salmah menghidangkan air.

Mah rasa perkataan abang dengan Dol ni sama saja untuk semua ayam abang yang kat bandar tu Abang Din turut duduk di sofa dan Dol menghirup air yang dihidangkan. Salmah faham benar mengenai nafsu serakah manusia berdua ini.

Sebenarnya dia sendiri pun macam terpanggil apabila bertembung dengan abang Din tadi. Bulat mata Abang Din dan Dol. Sampai di pintu dia menoleh ke arah Dol. Dol bergegas bangun dan turun tangga. Salmah terus memerhati dipintu. Dol mengikut dan Salmah masih memerhati ke sekitar jalan ke rumahnya.

Memang lengang tidak kelihatan seorang manusia pun yang ada. Setelah puas hatinya yang tidak ada orang yang akan datang ke rumahnya Salmah menutup pintu rumah. Esah mengayuh basikalnya perlahan-lahan di atas batas padi. Bimbang takut terjatuh pula ke dalam sawah yang kebetulan sedang penuh dengan air dan padi yang baru di tanam. Janda muda ni membimbit beg plastik yang berisi kain yang baru dibelinya di bandar.Kerana Mu. Sudah hampir seminggu aku berada di-UM tetapi ingatanku tetap kepada kak Sabariah yang memiliki body yang solid, tetek yang pejal dengan size yang di-idamkan oleh banyak jejaka, nonok-nya yang tembam dengan bulu yang hitam lebat dan ponggong-nya yang berisi.

Pada perkiraan ku seorang wanita malang kerana kahwin dengan orang yang sudah berumur. Mungkin juga kerana dia wanita pertama yang menerima kehadiran balak ku di-dalam nonok-nya. Itu agak-nya yang membuat aku sentiasa teringat.

Kini aku sudah tak sabar menunggu cuti hari merdeka yang mungkin dapat memerdekakan balak ku yang sentiasa keras apabila terkenangkan kemutan cipap kak Sabariah yang tembam itu. Pada sebelah petang aku pura-pura pergi ke-rumah Nordin walau pun aku tahu yang dia tidak balik.

Semasa melintasi rumah kak Sabariah aku di-sapa oleh kak Sabariah. Sempat juga kak Sabariah berbisik ketelingaku dengan nada mengharap kalau-kalau aku sudi datang malam nanti.

Aku menganggok tanda sudi dan terus pergi ke-rumah Nordin. Aku dapat lihat yang kak Sabariah senyum. Ibu bapa Nordin tiada di-rumah. Yang tinggal hanya Suriyati adik Nordin yang bungsu. Beliau juga sudah macam adik ku sendiri. Pada akhir tahun nanti dia akan mengahadi peperiksaan S. Tak lama selepas itu ibu bapa Nordin pulang dan bertanya bila aku pulang, berapa hari dan mengapa tak naik ke-rumah.

Aku menjawab semua pertanyaan mereka dan menyatakan tak manis kalau aku naik ke-rumah tanpa kehadiran mereka berdua. Setelah mereka berdua naik aku pun ikut sama. Mendengarkan yang aku akan berada di- sini. Desakan dari Suriyati dan dengan persetujuan ke-dua orang tua-nya aku setuju. Satu alasan yang dapat aku. Sebagai di-janji tepat pada waktu-nya aku tiba.

Aku cuba membantu Suriyati memahami segala apa. Bila jam menunjukkan hampir pukul Terdengar saja. Balak ku sudah mula mengeras apabila terbayang peristewa yang bakal berlaku di-antara.

Setelah selesai home-work Suriyati aku minta. Aku start motor tanpa excelerate trottle, dengan pelan aku menuju ke-rumah kak Sabariah dan terus menyorokkan motor ku di-tempat biasa. Dengan pelan aku melangkah menuju ke-pintu dapur. Setelah masuk pintu ku kunci danterus merangkul tubuh kak Sabariah yang hanya berkemban.

Puas bertukar koloman lidah aku melepaskan simpulan kain kemban yang di-pakai kerana aku tak sabar hendak menyonyot teteknya yang subur. Sambil aku menyonyot putting tetek-nya, tangan kak Sabariah terus melondehkan seluarku seraya mengusap-usap balak ku yang sudah bersedia untuk memainkan peranan-nya. Kak Sabariah menarik tanganku menuju ke-bilik. Sambil berjalan aku meramas-ramas ponggong-nya yang bergegar apabila dia berjalan. Apatah bila berjalan di-dalam kaedaan telanjang nampak nyata gegaran-nya.


Replies to “Wattpad cerita curang melayu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *